Digital

Al digitaal bureau zijn wij supersterk in online technologie en alles wat daarbij hoort. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en mobiele apps die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Omzet verhogen met digitale transformatie

Digitale transformatie betekent kansen en mogelijkheden van digitalisering inzetten voor een digitaal georiënteerde en wendbare organisatie, waarbij de klant centraal staat gedurende de gehele customer journey.

Wij brengt uw werkproces in beeld en onderzoekt samen met u op welke wijze digitale transformatie van waarde kan zijn. Wij maken voor u een Business Case, zodat u een goed beeld hebt van wat het oplevert.

Voordelen digitale transformatie

  • Efficiënter werkproces en minder fouten
  • Betere engagement met de klant via verschillende kanalen
  • Verbeterde klantbeleving door verbeterde service en aandacht voor de klant
  • Nieuwe mogelijkheden bieden voorsprong op concurrentie
  • Meer inzicht in de klant en waar te focussen
  • Gereduceerde kosten door automatisering

Website

Wij ontwikkelen of verbeteren je website. Websites die er goed uitzien op mobiel, goede vindbaarheid en makkelijk te beheren content zijn voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast denken we met je mee om te bepalen op welke wijze je klanten optimaal te kunnen bedienen.

Webshop

Door ervaring met eigen webshops weten wij precies wat er bij een webshop komt kijken. Wij ontwikkelen jouw webshop of ondersteunen bij het genereren van meer sales.

Mobiele app

Het optimaal inzetten van een eigen mobiele app, zeker gecombineerd met een website of webshop is één van onze sterke punten. Vanuit een eigen passie hebben wij in het verleden één van de eerste winstgevende apps ontwikkeld.

Design

Wij worden gelukkig van websites en apps die er mooi uitzien. Samen zorgen we voor een prachtig design.

Maatwerk

Al je wensen voor een eigen webshop, e-commerce platform, mobiele app of een andere applicatie maken wij waar. Wij zijn sterk in techniek, maar ook in conceptueel denken. Samen zorgen we voor iets moois.

Samen uw online omzet verhogen?